Vappu, tuo kevään kepeä vastaanottokarkelo ja työväen sekä opiskelijoiden riemujuhla, on kohta ovella.
Viime vappuna meillä oli pullapuffetti, johon mm. väsäsimme kala- ja lihapullia. Lisäksi nyyttikestiperiaatteella vieraatkin toivat pullia mielensä mukaan mukanaan. "Kaupantätienkin valikoimat" hyväksyttiin pullatarjoiluun, eli kiireisetkin pääsivät pallerokarkeloihin.
Ja kirjohan oli näin ollen varsin kattava ja kiva; löytyi jokaiselle jotain, sillä pyörykkää löytyy valmiinakin niin monen laatuista ja makuista: on kasvista, lohta, kanaa, riistaa, erilaisilla täytteillä, lindströmin tyyliin jne....mitä mieleen melkein juolahtaa.
Tämän pullapuffetti idean halusin jakaa tässä vapun kynnyksellä uudestaan, mutta nyt tänne Helmipuuro -ruokablogin puolelle, jos jollain on suunnitelmissa vappukekkereitä ja miettii mitä laittaa tarjolle. Pulleroiset ovat muuten mainioita myös vappubrunssille tai piknikille.
Viime vapun isännän tulipallot löytyvät täältä ja helpot tonnikala-perunapullat tästä. 😊
Taikinatalkoot ja tuoretta tilliä. |
Tämä tonnikala-pulla on huippu juttu!!Tein,maistoin ja ihastuin😍Tätä on tehtävä jatkossakin!terv.Sinikka
VastaaPoistaHuomenta Sinikka! Kiva kuulla, että kokeilit ja testasit. Eikös ollutkin aika helppo ja maukas palleroinen :)
VastaaPoista